Éld át és nyerd meg!

2015.01.12. 23:52

liveitwinit.jpgHát, mi egyiket sem fogjuk! Mármint mi, magyarok. Ki ne tudná? Nem jutottunk ki a katari világbajnokságra, tíz év után először nézzük tévén a tornát. Azonban ez a tény nem hagy nyugodni minket. Mármint, hogy rajtunk kívül álló dolgok, más csapatok döntik el akár a magyar férfi kézilabda sorsát a következő évekre. Ez felrázott minket is téli (tavaszi, nyári és őszi) álmunkból, és ismét végigkövetjük a világversenyt, hol könnyedebb, hol szakmaibb írásokkal, beszámolókkal. Kezdjük most előbbivel, kis szurkolói tudnivalókkal!

 

#LiveItWinIt - Éld át, és nyerd meg! Szabad fordításban ez a vb mottója. A közösségi médiában ezzel a keresőszóval, hashtag-gel lehet kapcsolódni a tonához kapcsolódó beszélgetésekhez, a katari vb Facebook-, Twitter-, Instagram-, illetve Snapchat-hívószavait pedig a képen látni. Hajrá!



gofahed.jpgGo FAHED! - Mint minden világversenynek, így a katari kézi vb-nek is van kabalafigurája. Ő most egy arab kisfiú, Fahed lett (ő a fehér ruhás a kép baloldalán). Hogy ne érezze magát egyedül a kézilabdások között, a tervezők (jó katari szokás szerint) egyből hoztak neki barátokat minden kontinensről. Így lépett be a történetbe még Luci, Michael, Nina, Hamada, és Lucio - de azt már mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy ki melyik földrészt képviseli.

 

 

Fahed él! - Van a vb-nek egy hivatalos dala is, hozzá klippel, amiben Fahed meg is elevenedik. Oscar-díj!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezi.blog.hu/api/trackback/id/tr397066531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása